Консултация и планиране на гардероба

Всички фотосесии включват възможност за смяна на тоалета. Бройката не е фиксирана, но от опит мога да кажа, че за една фотосесия реалистично могат да се сменят около 3 визии, без да включваме промяна на грима и прическата. При уговаряне на фотосесията ще ви задам няколко въпроса и ще ви изпратя селекция от снимки в Pinterest, за да добия представа за

Заедно обсъждаме и решаваме посоката и визията на Вашата фотосесия. Приветствам всякакви идеи, както за конкретен тоалет, така и за цялостна концепция. Ако нямате идея също не е  проблем, заедно ще измислим нещо, ще експериментираме и ще се забавляваме.

 

Професионален грим и прическа

Въпреки, че не е задължително, горещо препоръчвам включването поне на гримьор. Освен че професионалния грим ще подобри крайния резултат, самият процес на гримиране се отразява много добре. Дава се време, в което да се поглезите, да се почувствате специална, и също така да се настроите за самата фотосесия. Често клиентките идват директно от предишен ангажимент или тъкмо са оставили децата на училище, забързани, поизнервени от трафика, иимат нужда от няколко минути, за да се отпуснат, да се пренастроят, да осъзнаят какво предстои.

Да не забравяме, че да си бъбрим по женски е винаги забавно и разтоварващо.

 

 

 

След което започва забавлението

…в рамките на час или два ще ви направим снимки, на предварително уточнената локация. От Вас не се иска да позирате, част от моята работа е да давам напътствия и да хвана в кадър автентични и красиви моменти.

От Вас се иска да се отпуснете и да се насладите на момента.

 

 

 

Поръчване на продукти

След приключване на сесията и редактиране на снимките (приблизително 10 дни) ще получите примерен дизайн на фотокнигата за одобрение (ако сте поръчали такава), или селекция от снимки, от които да изберете за разпечатване.

По време на фотосесията се правят много снимки, но моята задача е да избера само най-добрите от тях.

За Ваше удобство може да организираме този процес онлайн или да се срещнем на по чаша кафе.