портретни фотосесии rouge noir photography

Здравейте,

аз съм Йоана и обожавам да снимам креативни будоарни и портретни фотосесии.

Вярвам, че всяка жена притежава нещо, което я прави красива и уникална и моята цел е да го покажа, запечатвайки го в снимка.

За мен заснемането на фотосесия не е единствено с цел да се получат красиви снимки, за мен това е един процес, чрез който една жена може да се откъсне от забързаното ежедневие, да се почувства специална. Тук не става въпрос за суета, а да разчупим стереотипите, да излезем от комфортната си зона и да се позабавляваме.

Будоарна фотосесия с мен е изживяване, което ще промени начина по който гледате на себе си. Заедно ще създадем прекрасни снимки, с които ще се гордеете.

Направи тази крачка още сега:

За контакти:        0886 72 22 48

Споделено

Какво са споделили клиентите след фотосесия:

Ели

"Снимките са прекрасни, направо чудни, много ни харесват! Благодарим ти най-сърдечно за вниманието и естетичния избор на най-добрите снимки! Чудесни са! А първите, на пънчето са направо сладурски : ) !

Щастливи сме, че от случайна среща с теб... сега имаме много мили снимки! Сега и ти си част от нашия хубав спомен!
Благодарим ти, че ни предложи да направим фотосесия за спомен! Благодарим ти за ентусиазма, с които ни подготви за снимките и разбира се, благодарим ти за времето, което ни отдели!

Прекрасен фотограф си!
Ще те препоръчаме на наши приятели като отличен професионалист! "

Калина

"Човек съм, който оценява себе си, но по- скоро оценява вътрешните си качества и не обръща внимание на външноста си. Когато обаче се погледнеш през други очи, виждаш че всъщност не си хич зле!!! Първичното ми чувствто от фотосесията ми беше „ неловко ми е, сега дали ще мигна накриво или ще направя странна гримаса?“ . Постепенно, със смяната на дрехите, разговорите , поглед тук таме към предходните снимки, започнах да се отпускам и да усещам самочувствие, и резултата беше налице. "

Евелина

"Страхотни професионалисти! Това беше едно прекрасно изживяване... Благодаря ви! "

Илиана
"Иначе са много хубави{снимките}: главният заинтересован е много довелен 😉"